11 Ocak 2014 Cumartesi

İNGİLİZCE İRMİK HELVASI TARİFİ VE TÜRKÇESİ

İRMİK HELVASI TARİFİ İNGİLİZCE TÜRKÇE

Semolina Halva (Irmik Helvasi)


IngredientsMeasureAmount
Margarine2 cups150 grams
Pine nuts2 tablespoons20 grams
Semolina2 cups300 grams
Water2 cups500 grams
Sugar1 1/3 cups240 grams
Servings: 6 Preparation :
Melt the margarine, add the nuts and the semolina and brown them for about 15 minutes until the ingredients change color slightly, stirring all the time. Boil the water in a separate saucepan, add and melt the sugar. Add the syrup to the semolina, stir and simmer for 10 minutes. Cover with a napkin and let rest for 20 minutes. Toss before serving.
Nutritional Value (in approximately one serving) :
Energy 540 cal, Protein 6.4 g, Fat 22.7 g, Carbohydrates 79.0 g, Calcium 19 mg, Iron 1.01 mg, Phosphorus 79 mg, Zinc 0 mg, Sodium 208 mg, Vitamin A 766 iu, Thiamine 0.07 mg, Riboflavin 0.06 mg, Niacin 0.50 mg, Vitamin C – mg, Cholesterol 55 mg.

İrmik Helvası (irmik helvası)


MalzemelerTedbirMiktar
Margarin2 su bardağı150 gram
Çam fıstığı2 yemek kaşığı20 gram
Irmik2 su bardağı300 gram
Su2 su bardağı500 gram
Şeker1 1/3 su bardağı240 gram
Porsiyon: 6 Hazırlama:
, Margarini eritin maddeleri her zaman karıştırarak, hafif renk değiştirene kadar yaklaşık 15 dakika boyunca fındık ve irmik ve kahverengi ekleyebilirsiniz. , Ayrı bir tencerede su kaynatın ekleyin ve şeker eritebilir. , Irmik için şurubu ekleyin karıştırın ve 10 dakika pişirin. Bir peçete ile örtün ve 20 dakika dinlendirin. Servisten önce Toss.
Besin Değeri (yaklaşık bir porsiyon):
Enerji 540 cal Protein 6.4 g Yağ 22.7 g, Karbonhidratlar 79,0 g, Kalsiyum 19 mg, Demir 1.01 mg, Fosfor 79 mg, Çinko 0 mg, Sodyum 208 mg A vitamini 766 IU, Tiamin 0.07 mg, Riboflavin 0.06 mg, Niasin 0.50 mg, Vitamin C – mg, Kolesterol 55 mg.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara