2 Haziran 2013 Pazar

AÖF SINAVLARINDA NASIL DAVRANMALI ?

AÖF SINAVLARINDA NASIL DAVRANMALI ?

1- Sınavlarda gözetmenlerle hiç bir suretle tartışmayınız. Haklı olduğunuzu düşünseniz hatta haklı bile olsanız tartışmayınız. Eğer hakkınızda tutanak tutulursa sınavız geçersiz olur. Sınavı iyi geçen derslerden de kalmış sayılırsınız.
2- Öğrenci sınav giriş belgeniz artık adresinize gelmeyecektir. Anadolu üniversitesinin size tanımladıği hesabınıza girip, bu belgeyi yazdırmayı unutmayın. Renkli çıktı şart değildir. siyah beyaz çıktı kabul edilecektir.
3- Kalem - silgi unutmak, oturulan sıranı rahatsız edici olması, sınav salonundaki saati görememe vb.herhangi bir sorununuz varsa sorun büyümeden gözetmenden yardım isteyin.
4- Unutmayın cevap şıkları eşit dağılmıştır. Yani 30 soruda: "a" şıkkından 6 adet, "b" şıkkından 6 adet, "c" şıkkından 6 adet,"d" şıkkından 6 adet,"e" şıkkından 6 adet vardır. bazı cevapları atacaksanız bu bilgi size çok yardımcı olacaktır.
5- Sınavlarda yanlış doğruyu götürmemektedir. Lütfen boş bırakmayınız.
6- AÖF Sınavlarında hesap makinesi serbesttir. Lütfen kullanınız. (Bilgi depolayan databank şeklindeki makineler yasaktır)
7- Soru kitapçıkları monobloktur. Yani bütün dersler için ortak zaman kullanırsınız. Size kolay gelen dersleri 20-25 dk içinde cevaplayıp bitirebilirseniz, kalan zamanı zorlandığınız dersler için kullanabilirsiniz.

8- Unutmayın ara sınav notunuz kaç olursa olsun eğer yılsonu sınavından 71 alabilirseniz sınıfı geçersiniz. , 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara